Povežite se s nama


U utorak, 26. srpnja 2016. godine započinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Martina Kontuša od k.br. 29, do raskrižja sa Kvaternikovom ulicom, na području MO Podvežica. Radovi će obuhvatiti zamjenu završnog sloja kolnika u širini prometnih traka do parkirnih mjesta na dionici duljine 190 metara. Predviđeno trajanje radova je 10 (deset) kalendarskih dana.

Za vrijeme izvođenja radova, promet će se na navedenoj dionici odvijat otežano, stoga se mole svi sudionici u prometu, kao i građani za strpljenje te poštivanje privremene prometne signalizacije ili korištenje alternativnih prometnih pravaca. Posebno naglašavamo da će za vrijeme izvođenja predmetnih radova biti onemogućeno bočno parkiranje vozila unutar zone zahvata.

Investitor radova je tvrtka nadležna za održavanje nerazvrstanih cesta na području Grada Rijeke – Rijeka promet d.d., a ugovorni izvođač je tvrtka Ceste-Rijeka d.o.o., Kukuljanovo.

Navedeni zahvat prvi je u nizu planiranih radova na sanaciji najkritičnijih dijelova nerazvrstanih cesta na području Grada Rijeke u sklopu kojih se tijekom mjeseca kolovoza planira sanacija kolnika u ulicama Turkovo, Pehlin i Ciottina.

Grad Rijeka