Povežite se s nama


U utorak, 24. svibnja, u 18.30 sati, ispred HNK Ivana pl. Zajca održat će se Ri gastro degustacija kvarnerskih delicija u suradnji s Gourmet pričom Opatijske rivijere i Rijeke, čime će započeti tjedan posvećen srdelama. Prodaja delicija bit će humanitarnog karaktera jer je sav prihod namijenjen Socijalnoj samoposluzi.

Ispred zgrade riječkog kazališta ove će se dvije gastronomske priče spojiti u jednu i prisutnima ponuditi cijeli niz finih, autohtonih, mirisnih zalogaja. Za zvučnu podlogu zadužen je duo Alba&Leo, a nakon degustiranja kvarnerskih delicija, HNK Ivana pl. Zajca zove na premijeru predstave Gala balet – najljepši ulomci klasičnog i suvremenog repertoara.

Degustacijom kvarnerskih delicija tako će započeti tjedan posvećen srdelama “Srdela je IN”, a od 31. svibnja do 7. lipnja uslijedit će i Tjedan trešanja.

RI gastro i ove je godine dio Gourmet priče Opatijske rivijere i Rijeke koja se održava u Opatiji, Mošćeničkoj Dragi, Lovranu, Ičićima i Rijeci. Tijekom ove gastronomske manifestacije u više od 70 uključenih restorana, konoba, kavana i slastičarnica Opatijske rivijere i Rijeke nudit će se vrhunske gurmanske delicije s autohtonim namirnicama.