Povežite se s nama

Vijesti

Udruga Nada donirala fotelju za onkologiju KBC-a Rijeka

Objavljeno

naUdruga žena operiranih dojki Nada iz Rijeke prikupila je sredstva za nabavu elektroprilagodljive terapijske fotelje koja je u utorak, 23. studenoga 2021. uručena Klinici za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka. Na primopredaji su se udruzi Nada prigodno zahvalili ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. Alen Ružić i predstojnica Klinike za radioterapiju i onkologiju prof. dr. Ingrid Belac-Lovasić.

Elektroprilagodljiva terapijska fotelja vrijedna više od 16.000 kuna koristit će se u Dnevnoj bolnici Klinike za radioterapiju i onkologiju i bit će od velike pomoći pacijentima. Ujedno, udruga Nada donirala je i 20 praktičnih torbica za nošenje drena nakon operacije izrađenih po uputstvu kirurginje Ane Car Peterko.

“Udruga Nada naš je najvrjedniji partner u borbi nad zlom bolešću”, naglasio je ravnatelj Ružić istaknuvši da kontinuiranom aktivnošću, kako materijalno, prepoznajući potrebe, tako i moralno i psihološki, daje veliku snagu bolničkom osoblju, pacijentima i pacijenticama.

Predstojnica klinike, prof. Belac-Lovasić uz zahvalu svim članicama Nade na neizmjernom trudu naglasila je da svojim djelima sve ove godine čine dnevni boravak pacijentima lakšim i ugodnijim.

Miranda Zakarija, predsjednica riječke Udruge žena operiranih dojki Nada, izrazila je vjeru da i će i nadalje moći pomagati, dodajući da članice udruge znaju što znači primati kemoterapiju i koliko vrijedi ljubazno osoblje koje vraća nadu u život.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže