Povežite se s nama

Vijesti

Udruga Nada donirala hladnjak Klinici za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka

Objavljeno

na
Udruga žena operiranih dojki Nada iz Rijeke prikupila je sredstva za nabavu hladnjaka koji je u četvrtak, 29. prosinca 2022. uručen Klinici za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka. Na primopredaji su se udruzi Nada prigodno zahvalile zamjenica ravnatelja KBC-a Rijeka Nikolina Đuran, pomoćnica ravnatelja KBC-a Rijeka za sestrinstvo Snježana Juričić, v. d. predstojnika Klinike za radioterapiju i onkologiju doc. dr. Ivana Mikolašević i voditeljica Dnevne bolnice Klinike za radioterapiju i onkologiju dr. Jasna Marušić.

Udruga Nada koja godinama pomaže KBC-u Rijeka kako bi korisnicima olakšali i skratili ionako teške dane, utvrdila je potrebu za doniranjem hladnjaka koji će se koristiti u Dnevnoj bolnici Klinike za radioterapiju i onkologiju. Ujedno, udruga Nada je donirala i 20 praktičnih torbica za nošenje drena nakon operacije, izrađenih vrijednim rukama članica udruge.

V. d. predstojnika Klinike doc. Mikolašević, uz zahvalu svim članicama Nade na kontinuiranom trudu svih ovih godina da učine dnevni boravak pacijentima lakšim i ugodnijim, predstavila je i napore KBC-a na poboljšanju uvjeta boravka pacijenata u bolnici.

Miranda Zakarija, predsjednica riječke Udruge žena operiranih dojki Nada, izrazila je vjeru da i će i nadalje moći pomagati, dodajući da članice udruge znaju što znači primati kemoterapiju i koliko vrijedi ljubazno osoblje koje vraća nadu u život.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže