Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen 18-godišnjajk koji je provaljivao i krao aute po Rijeci

Objavljeno

na
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje više kaznenih djela imovinskog kriminaliteta. Policija ga sumnjiči da je od sredine lipnja do početka kolovoza ove godine u Rijeci provalio u tri osobna vozila te ih pokušao otuđiti, u čemu nije uspio, dok je iz dva vozila otuđio uređaj za navigaciju i auto radio. Također je provalio u poslovnicu pošte na području Banderova iz koje nije ništa otuđio.

Osim toga, sumnjiči se da je iz Ulice Nikole Cara otuđio i neovlašteno koristio osobno vozilo u vlasništvu 60-godišnje hrvatske državljanke. Navedenim vozilom je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje te prouzročio je prometnu nesreću u kojoj je vozilo oštećeno. Isto tako, sumnjiči se da je neovlašteno za vožnju koristio i mopede u vlasništvu pošte i 58-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji su naknadno pronađeni. Sveukupna materijalna šteta će biti utvrđena naknadno.

Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen za sveukupno sedam kaznenih djela, i to za kaznena djela teške krađe i neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram