Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen muškarac koji je na Škurinjama ukrao 650 srećki

Objavljeno

na

Ilustracija

U utorak, 27. veljače u ranim jutarnjim satima, na području Škurinja u Rijeci policijski službenici I. policijske postaje zatekli su nepoznatu mušku osobu u čijoj blizini su se nalazila sredstva počinjenja kaznenog djela (fantomka, nož, plastični pištolj, čekić). Muškarac kod sebe nije imao osobnih dokumenata te je uhićen i priveden u policijsku postaju.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je riječ o 34-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je provalio u ugostiteljski objekt na području Škurinja odakle je otuđio više boca alkoholnih pića i novac te je provalio i u tvrtku koja se bavi poslovima igara na sreću i otuđio oko 650 komada raznih srećki.

Osim toga, na istom području pokušao je provaliti u benzinsku postaju, no odustao je od daljnje namjere nasilnog ulaska i udaljio se u nepoznatom smjeru.

Materijalno je oštećena tvrtka sa sjedištem u Zagrebu i 55-godišnji hrvatski državljanin za oko 2370 eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže