Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen muškarac koji je u centru Rijeke opljačkao dvije osobe

Objavljeno

na


Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je 1. srpnja u  Rijeci počinio kazneno djelo teške krađe na drski način nad hrvatskim državljaninom. Na Trgu Riječke rezolucije oštećeniku je otrgnuo mobitel iz ruke čime ga je oštetio za oko 2 000 kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je u dva navrata tijekom srpnja počinio i kaznena djela krađe gdje je u Rijeci, u Agatićevoj ulici, iz trgovine sa sjedištem u Zagrebu otuđio parfeme vrijednosti oko 1 200 kuna, dok je iz obiteljske kuće na Kastvu otuđio mobitel, novac i nakit čime je hrvatsku državljanku oštetio za oko 4 000 kuna.

Pored toga, utvrđeno je da je 28. srpnja na Korzu u Rijeci počinio razbojništvo nad hrvatskim državljaninom kojemu je otuđio stotinjak kuna.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela krađe, teške krađe te kaznenog djela razbojništva, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram