Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen muškarac koji je u centru Rijeke opljačkao dvije osobe

Objavljeno

naPolicijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je 1. srpnja u  Rijeci počinio kazneno djelo teške krađe na drski način nad hrvatskim državljaninom. Na Trgu Riječke rezolucije oštećeniku je otrgnuo mobitel iz ruke čime ga je oštetio za oko 2 000 kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je u dva navrata tijekom srpnja počinio i kaznena djela krađe gdje je u Rijeci, u Agatićevoj ulici, iz trgovine sa sjedištem u Zagrebu otuđio parfeme vrijednosti oko 1 200 kuna, dok je iz obiteljske kuće na Kastvu otuđio mobitel, novac i nakit čime je hrvatsku državljanku oštetio za oko 4 000 kuna.

Pored toga, utvrđeno je da je 28. srpnja na Korzu u Rijeci počinio razbojništvo nad hrvatskim državljaninom kojemu je otuđio stotinjak kuna.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela krađe, teške krađe te kaznenog djela razbojništva, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram