Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen muškarac zbog krađe rasvjetnih stupova, šteta je čak 150.000 kuna

Objavljeno

na
Crikvenička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenja tri kaznena djela krađe, od kojih jedne u pokušaju.

U večernjim satima 28. veljače policija je zaprimila dojavu građana da je na crikveničkom šetalištu srušen stup javne rasvjete. Obzirom na ranija saznanja o otuđenju rasvjetnih stupova, na mjesto dojave odmah su upućeni policijski službenici. Dolaskom na mjesto događaja policija je u blizini zatekla spomenutog 25-godišnjaka te ga zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela privela na kriminalističko istraživanje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 25-godišnjak od 19. do 27. veljače ove godine sa šetnice u Crikvenici otuđio pet brončanih rasvjetnih stupova te dva pokušao otuđiti. Otuđenjem rasvjetnih stupova oštetio je jedinicu lokalne samouprave za oko 150.000 kuna. U sklopu kriminalističkog istraživanja od osumnjičenika su oduzeti dijelovi  brončanog rasvjetnog stupa te vraćeni vlasniku.

Osumnjičeni 25-godišnjak kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram