Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen muškarac zbog napada i prijetnji

Objavljeno

na
Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom, zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela.

Policija ga sumnjiči da je 11. srpnja 2019. godine u Malinskoj fizički napao i ozlijedio 41-godišnjeg hrvatskog državljanina, uputivši mu pritom ozbiljne prijetnje. Tijekom kriminalističkog istraživanja je k tome utvrđeno da je u razdoblju od 17. listopada 2018. do 25. veljače 2019. godine od 68-godišnje hrvatske državljanke posudio novčani iznos od oko 78 300 kuna, koji do danas nije vratio.

Uz navedeno, sumnjiči se da je u lipnju 2019. godine u Malinskoj, kao vlasnik građevinskog obrta, usmeno dogovorio s vlasnicom ugostiteljskog objekta isporuku hrane za djelatnike njegove tvrtke u srpnju i kolovozu. Iako je 67-godišnja vlasnica ispunila dogovor i dostavljala hranu, isti nikada tu uslugu nije platio. Time ju je materijalno oštetio oko 15.000 kuna.

Po završetku istraživanja, poradi sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela prijetnje, prijevare te prijevare u gospodarskom poslovanju, policija je protiv osumnjičenog 29-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram