Povežite se s nama

Sport

Ulaznice za novi spektakl na Kantridi u prodaji sredinom rujna

Objavljeno

na


Povratak na Kantridu mnogim Riječankama, Riječanima i svima onima koji HNK Rijeku nose u srcu zvuči kao ostvarenje sna. Prošle godine ekipa Rijeke savladala jeekipu Maribora pred rekordno brzo rasprodanim stadionom! Brojni posjetitelji prisjetili su se nogometnih utakmica igranih pod stijenama mitskog stadiona. Dojmovi s te čarobne večeri još se nisu slegli, a već12.10. stiže novi spektakl koji će ponovno razgaliti srca navijača bijelo plavog tima s Rječine.

Ove godine, kao protivnik Rijeke, na travnjak Kantride istrčat će momčad HŠK Zrinjski iz Mostara kojeg će pratiti vjerni “Ultrasi“. Ekipa je to koja u posljednjih 15-ak godina niže trofeje u nogometnoj ligi susjedne nam Bosne i Hercegovine i kao takva je najtrofejniji klub BIH. Čak šest naslova prvaka uz jedan trofej u Kup natjecanju, garancija su da će Rijeka ponovno imati dostojnog suparnika. 

Mnogi s nestrpljenjem očekuju utakmicu, međutim Povratak na Kantridu više je od sporta i nogometnog susreta. Okupljanje svih generacija navijača Rijeke i zaljubljenika u nogomet čini ovaj događaj neprocjenjivim doživljajem. Navijanje, koreografije, humanitarne akcije, mnoštvo tradicije i povijesti u jednoj večeri, pobudit će emocije i vratiti kultnom stadionu stari sjaj – iz najljepših vremena njegovog postojanja na obalama Kvarnerskog zaljeva.

Susret generacija nogometaša, dužnosnika, ali ponajviše navijača čini ovu manifestaciju jedinstvenom u nogometnom svijetu. Spoj mladog i starog, u čast monumentalnom stadionu kojeg Armada i ostali navijači Rijeke s pravom zovu – Dom. Svi zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svijetu imat će priliku vratiti se na Kantridu i ponovno doživjeti istinski nogomet u atmosferi o kojoj će se dugo pričati.

Vjerni navijači svoje ulaznice moći će nabaviti već sredinom mjeseca, a detalji o ulaznicama će biti objavljeni uskoro, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram