Povežite se s namaU četvrtak navečer u popularnom Karolina baru održao se Izbor za Kraljicu Sjevernog Jadrana čija se pobjednica plasira na Izbor za Kraljicu Hrvatske, a naljepša Hrvatica zatim se predstavlja na “Queen of The World”.

U velikoj konkurenciji žiri je najljepšom djevojkom Sjevernog Jadrana proglasio Loretu Anđelić.

Bavim se manekenstvom, uživam u tom poslu. Volim sve što je vezano uz modu i ljepotu. A volim i kuhati, voziti bicikl, družiti se s prijateljima, ići u teretanu, pomagati u raznim udrugama, izlaziti… Kroz život se susrećemo s raznim usponima i padovima te zato trebamo imati kraj sebe nekoga tko nas podržava i savjetuje, a meni je to moja mama i brat. Naučili su me da budem jaka, snažna i pratim svoje snove i ciljeve. Zato sam došla do ovog izbora. Svi imamo svoje snove. Kad bih imala priliku htjela bihLoreta Anđelić biti model za Victoria’s Secret. Želim također biti poslovna žena, supruga i majka”, rekla je još ranije Loreta u razgovoru za portal Scena.

Ovogodišnja prva pratilja je Dajana Čavić, dok je za drugu pratilju proglađena Lara Krizmanić. Također je odabrana i Kraljica elegancije, a tom titulom oktila se Iva Znaor. Spomenimo i kako je Yvonne Srdoč izabrana za kraljicu fotogeničnosti,  Miss simpatičnosti je Silvija Šegota.

Marketing