Povežite se s nama

Novouređena čekaonica i igraonica na Odjelu hematologije i onkologije na Kantridi otvorene su ovog tjedna prigodnom svečanošću i nastupom zborova Mali Riječani i Morčići, uz izravni prijenos u program Kanala Ri.

Humanitarna udruga Riječko srce i Kanal Ri zajednički su organizirali veliku humanitarnu akciju Sve za našu djecu, a javnom kampanjom, zahvaljujući velikodušnim donacijama brojnih građana prikupljeno je 230 tisuća kuna za izvođenje radova na Odjelu, kako bi se najmlađim pacijentima olakšao boravak i liječenje.

Sredstvima udruge i uz pomoć brojnih sponzora i donatora utrošeno je dodatnih 50 tisuća kuna. Kompletni radovi i adaptacija te opremanje izvedeni su u roku od sto dana od završetka akcije.

“Humanitarna udruga Riječko srce pamtit će 10.10.2017. kao dan kad je izvršena primopredaja igraonice i čekaonice onima kojima je pravo na igru potrebno više nego išta za vrijeme njihova liječenja – malenim onkološkim bolesnicima Dječje bolnice Kantrida! Prikupljeno je više od 230.000 kuna, a mi se nadamo barem duplom broju dječjih osmjeha! Zahvaljujemo svima koji su bili dio ove akcije, a sada nam slijedi četvrtak i veliki humanitarni koncert u Zajcu! Za one kojima je naša pomoć potrebna, Riječko srce ne miruje”, poručili iz udruge.