Povežite se s nama

Vijesti

Uređenje Koblerovog trga gotovo idućeg tjedna

Objavljeno

na


Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel još je početkom ovog mjeseca ustvrdio prilikom gostovanja na Radio Rijeci kako bi oni bitniji radovi na Koblerovom trgu trebali biti dovršeni najkasnije do kraja siječnja.

Prema svemu sudeći, ta najava trebala bi se i obistiniti, osim u slučaju da u idućim danima ne dođe do nekakvog većeg pogoršanja vremenskih prilika koje bi spriječiloe marljive radnike da sve dovrše prema trenutnom planu.

Radovi na Koblerovom trgu, koji nakon svog otvorenja i neće izgledati toliko drukiji građanima, s obzirom na to da je veći dio radova v pod zemljom, najvidljivije će biti novo popločenje, započeli su još u siječnju 2014. godine i poprilično su se otegnuli preko prvotnog planiranog roka dovršenja.

Planirana cijena radova bila je sedam milijuna kuna, ali zbog dvostrukog oduženja radova, vjeruje se da je ta cifra u konačnici također znatno veća.

Ovom prilikom zaštićeni su i brojni rimski nalazi na tom području, ali procijenjeno je da oni nisu toliko zanimljivi samoj javnosti, pa će ostati skriveni pod površinom.

Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram