Povežite se s nama

Mozaik

Urnebesni Muškarci.hr na Gradinu dolaze ispričati priču o muško – ženskim odnosima iz svoje perspektive

Objavljeno

naLjeto na Gradini će u srijedu 18. srpnja ugostiti urnebesnu hit komediju Muškarci.hr koja je nastala kao odgovor na popularnu predstavu 5žena.com i ne prestaje oduševljavati publiku. Svojim kreativnim i zabavnim dosjetkama, prepričavanjem svakodnevnih situacija u kojima se baš svatko može prepoznati, izvrsna glumačka postava vođena redateljem Mariom Kovačem gledatelje nasmijava do suza.

Provlače se kroz predstavu i pomalo „škakljive teme“, one o kojima se možda ne priča tako često, a zanimljivo je da ova se ova predstava igra na granici između lika i samog glumca. Osim što kroz ovu predstavu muškarci dobivaju priliku za odgovor ženama, oni kroz brojne duhovite primjere iz života progovaraju o svojim frustracijama, nastojanjima da shvate žene te usponima i padovima u muško – ženskim odnosima.

Uz trenutno aktualnu polemiku oko položaja muškaraca i žena u društvu, ova predstava dolazi u pravo vrijeme i na pravo mjesto – Trsatsku gradinu, koja je jedna od najpoželjnijih lokacija kada su predstave u pitanju pa ne čudi kako je uvijek ispunjena do posljednjeg mjesta. Glumačku postavu činit će Boris Svrtan, Goran Grgić, Filip Detelić i Živko Anočić.

Ulaznice za sjedenje su rasprodane, a za stajanje se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu ili putem sustava mojekarte.hr po cijeni od 60 kn u pretprodaji, odnosno 70 kn na dan predstave. Ulaz za posjetitelje otvara se u 20.00 h, a početak predstave je u 21.00 h.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram