Povežite se s nama

Fiuman Plus

Uručene nagrade čitatelja Fiumana za najbolje događaje u 2018. godini

Objavljeno

naU proteklih nekoliko dana glavni urednik portala Fiuman, gdin. Zoran Zdelar, osobno je uručio nagrade za najbolje događaje tijekom 2018. godine na području grada Rijeke po odabiru čitatelja.

U anketi koja je trajala tjedan dana koncem prosinca sudjelovalo je više od osam i pol tisuća ljudi. Tako su upravo sami građani putem najpopularnijeg riječkog portala imali priliku dati svoj glas manifestaciji za koju su smatrali da je bila najbolja tijekom prošle godine u pet različitih kategorija.

Tko su bili dobitnici otkrili smo još u posljednjim danima 2018. godine, a sad su nagrade napokon stigle i u ruke svojih ponosnih vlasnika.

Nagradu za najbolju manifestaciju godine osvojio je Riječki karneval, a preuzela ju je gđa. Ines Boban Štiglić iz Turističke zajednice grada Rijeke.

Nagradu za najbolji koncert godine osvojio je koncert Petra Graše, a preuzeo ju je direktor tvrtke Promocija, gdin. Zoran Bradašević.

Nagradu za najbolji sportski događaj godine osvojila je nogometna utakmica “Povratak na Kantridu”, a preuzeli su je predsjednik KN Armada, gdin. Dejan Božić, glasnogovornik KN Armada, gdin. Nebojša Tomaš i direktor tvrtke Inspiro Lab, gdin. Vedran Babić.

Nagradu za gospodarski događaj godine osvojila je izgradnja Interspara na Rujevici, a preuzeo ju je regionalni voditelj prodaje u Intersparu Rujevica, gdin. Žarko Bešlić.

Nagradu za najbolji kulturni događaj godine osvojila ja manifestacija Ljeto u prijestolnici, a preuzela ju je direktorica tvrtke Rijeka 2020, gđa. Emina Višnić.

Ovim putem još jednom čestitamo organizatorima svih nagrađenih, ali i nominiranih događaja u našoj velikoj anketi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram