Povežite se s nama

Mozaik

Uz Maju Šuput i RiSONGić obilježava se 6. rođendan ZTC-a

Objavljeno

na

Maja Šuput

U petak i subotu, 7.i 8. rujna, ZTC slavi šesti rođendan. Rođendansko slavlje, koje će trajati dva dana, obilježit će već tradicionalni festival mladih RiSONGić 7.9. s početkom u 20:00 sati.

RiSONGić je poseban po činjenici da okuplja iznimne mlade talente koji svojim izvedbama i glasom veličaju glazbenu tradiciju primorskog kraja gdje je i rođena riječka glazbena scena koja je oduvijek privlačila pozornost svojim specifičnim stilom iz kojeg su potekli pravi „suveniri“ ovoga grada poput: Denis&Denis, Cacadou look, Grad, En Face, Fit, Paraf, Laufer, Let 3, Urban, Radojka Šverko, grupa Eni, Tina Vukov…. niz je beskonačan.

Festivalom RiSONGić nastoji se oživjeti stara riječka glazbena scena ali i omogućiti da se rasadnik pravih riječkih glazbenika i dalje širi, rađa, svira i ostavlja neizbrisiv žig na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Nakon festivala mladih, u 21:30 započinje koncert Maje Šuput, ali bit će u petak i subotu još puno drugih sadržaja, ponajprije namijenjenih djeci ali i odraslima kao što su Magic show i Clown show, Lego i Sand art radionica, koncert klape Intriga i brojna druga događanja.

Uz bogat i sadržajan program, mnoštvo nagrada i već tradicionalni GiveMe5, odnosno kupovinu uz popuste, ZTC će proslaviti svoj šesti rođendan.

Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram