Povežite se s namaOve sezone Primorje Erste bank i i Jug sastali su se 9 puta. Deseta ovosezonska utakmica između riječke i dubrovačke momčadi odlučuje o tome tko će biti prvak Hrvatske u sezoni 2014/15.

Peta utakmica u finalnoj seriji doigravanja na rasporedu je u večeras u 18.30 sati na bazenima Kandrida uz izravan prijenos na HTV 2. Nakon četiri odigrane utakmice rezultat je izjednačen pa ćemo prvaka Hrvatske doznati upravo na našoj Kantridi.

Jug je posljednji porazio Primorje na Kantridi i to prije dvije godine, 04.05.2013. U prvoj utakmici finalne serije za PH Jug je pobijedio na Kantridi s 9:8. Zatim je i osvojio naslov konačnim rezultatom 3:1. Ujedno, jugaši su u zadnje dvije sezone jedini ostvarili u Rijeci pozitivan rezultat, odigravši dvaput neriješeno. Primorje je dobilo sve ostale domaće utakmice.

„Pobijedit će onaj tko je gladniji trofeja – kaže trener Primorja Ivan Asić, najtrofejniji trener u povijesti riječkog muškog ekipnog sporta te dodaje – a nama apetita siguno ne nedostaje, iako smo već osvojili dva pehara ove sezone. U našoj trofejnoj sali, naravno, ima još puno mjesta.“

Večeras buditi svi uz naše vaterpoliste i uz Primorje do pobjede!