Povežite se s nama

Oliver Dragojević bez ikakve dvojbe spada među najpopularnije pjevače u cijeloj regiji svih vremena. Brojni fanovi već desetljećima uživaju u njegovim mnogim hitovima, a sad će ga svi oni sa šireg riječkog područja moći još jednom poslušati uživo na samom koncu proljeća.

Turistička zajednica Grada Opatije na svojoj službenoj Internet stranici najavila je kako će se na Ljetnoj pozoronici održati veliki koncert Olivera 20. lipnja.

Oliver će koncert u Opatiji održati ponovno nakon punih pet godina od posljednjeg nastupa na rasprodanoj Ljetnoj pozornici, pod imenom “Sve nježne riječi svijeta”, a na koncertu će Oliver nastupiti u pratnji Elvisa Stanića na gitari, Antonia Serrana (Španjolska) na usnoj harmonici, zbora Izvor te gosta iznenađenja. Oliver je nedavno s ovim programom pet dana za redom rasprodao koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski u Zagrebu te će ovim koncertom i publika iz Opatije i regije imati prilike nazočiti fantastičnoj i bezvremenskoj Oliverovoj interpretaciji pjesama sa aktualnog albuma “Tišina mora” i ostalim vječnim hitovima, navodi TZ Opatija.

Detaljnije informacije o samom koncertu, kao i cijenama ulaznica, još uvijek nisu poznate, ali s obzirom na to da je do koncerta ostalo još nešto malo manje od dva mjeseca, vjerojatno ćemo i to ubrzo doznati.