Povežite se s namaProljeće nam je tek stiglo, ali mnogi organizatori već marljivo pripremaju svoje brojne manifestacije za ljetnu sezonu. Još uvijek nije previše toga poznato u čemu ćemo sve moći uživati sredinom ove godine, ali čini se da je u Opatiji ta dilema već razriješena.

Turistička zajednica grada Opatije na svojim službenim Internet stranicama ukratko je najavila veliki koncert jedne od najvećih glazbenih zvijezda svih vremena u široj regiji. Zdravko Čolić još jednom će nastupiti pred Opatijcima i njihovim brojnim gostima na popularnoj Ljetnoj pozornici.

Koncert će se održati 25. srpnja 2015. godine pod nazivom “Gala večer Zdravka Čolića 2” s obzirom na to da je poznati “Čola” svoj posljednji koncert na istoj pozornici održao prije šest godina, kad je Ljetna jednostavno bila premala za sve one koji su ga htjeli pogledati i poslušati uživo.

Detaljnije informacije u ovom trenutku nisu poznate, kao ni cijene ulaznica, tek se još otkriva kako “sam glazbenik sprema mnoga iznenađenja za tu posebnu večer”.

Čolića zaista nije potrebno predstavljati, ali spomenimo ipak kako je njegova karijera veći uzlet doživjela u ranim 70-im godinama, kad je na Opatijskom festivalu pobijedio s pjesmom Kemala Montena “Gori vatra” te se plasirao na Euroviziju.