Povežite se s nama

Mozaik

Veselo izdanje Kid’s Edition modne revije na Gradini

Objavljeno

na

Foto: Ivor Mažar


Danas je jutro na Trsatskoj gradini bilo u znaku mode. Ali, ne bilo kakve, jer su u ulozi modela bili naši najmlađi, a ujedno i najslađi! Naime, danas je Trsatska gradina pretvorena u modnu pistu na kojoj su se predstavili klinci, ali i trudnice, mame i bebe, kao i riječke blogerice.

Imali smo priliku vidjeti najnovije kolekcije riječkog ZTC-a, Baby Centra i branda Mama.Donna. Događanje je uveličao i plesni nastup studija Lorena, a po završetku su dječica uživala u kreativnim radionicama. Paštaria Maštaria nakit od pašte i bojanke Porsche Inter Auto zabavile su najmlađe posjetitelje Kaštela, a jednoj obitelji donijele sretnu nagradu – vikend sa Seat automobilom! Posjetitelji su imali prilike uživati i u prezentacijskim cornerima Avona, Skinfinity branda, Dr.Vivian’s Anti Aging seruma, Nusha i Mattan te Mama Donna.

Prvo je to izdanje CITY 45 20 KID’S EDITION manifestacije koja je u sklopu Ljeta na Gradini donijelarazigrane i vesele trenutke te prekrasne uspomene djeci, ali i majkama koje su prvi put imale priliku prošetati modnom pistom!

Ova prekrasna modna priča imat će i svoj nastavak. U subotu, 20. srpnja očekuje nas SUNSET EDITION modne manifestacije CITY 45 20 na kojoj će se predstaviti čak 8 brendova, posebna haljina manifestacije te mnoštvo drugih iznenađenja, a nakon modne poslastice posjetitelje očekuje Light Transformation Gradina.

Sljedeće što nas očekuje u sklopu Ljeta na Gradini je monodrama „Ćiro“ u izvedbi Tarika Filipovića koja će biti izvedena ovog utorka, 16. srpnja s početkom u 21.00 h. Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te online – putem sustava mojekarte.hr i rijekamarketplace.com.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram