Povežite se s nama

Sport

Vešović i Ajayi u posjeti najmlađim navijačima

Objavljeno

na


Delegacija HNK Rijeka posjetila je u petak Dječji vrtić Krijesnica na Kantridi razveselivši na taj način najmlađe navijače.  U centru pažnje mališana bili su igrači Marko Vešović i Goodness Ohiremen Ajayi  koji su spremno odgovarali na mnoga pitanja.  Polaznici nisu propustili priliku i kratko su u dvorištu zaigrali nogomet  s prvotimcima Rijeke. Delegacija HNK Rijeka uručila je najmlađim navijačima paket darova, a oni su se odužili uokvirenom slikom njihovog nastupa na Riječkom karnevalu.

Polaznici Dječjeg vrtića Krijesnica na nedavno održanoj Dječjoj karnevalskoj povorci sudjelovali su maškarani u nogometaše Rijeke. Najmlađi navijači ujedno su protekle srijede, na poziv HNK Rijeka,  dobili priliku prodefilirati atletskom stazom te s tribina pratiti utakmicu protiv Lokomotive.

 

 

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže