Povežite se s nama

Vijesti

Vidaković izabran za predsjednika Foruma mladih SDP-a PGŽ

Objavljeno

naU subotu se u prostorijama mjesnog ogranka Kozala održala IX. Konvencija županijske organizacije Foruma mladih SDP Primorsko-goranske županije, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

Za predsjednika je jednoglasno izabran Ivan Vidaković, koji je ujedno bio jedini kandidat. Ovaj 29-godišnji magistar prava zaposlen je kao odvjetnički vježbenik u odvjetničkom uredu Vlado Vladika. Govori engleski i talijanski jezik, a politikom se bavi od svoje 2008. godine, kada se učlanio u stranku i Forum mladih.

Za potpredsjednike su izabrani: Ivana Prica i Riccardo Sgardelli.

U predsjedništvo su još izabrani: Tea Dimnjašević, Bruna Jakovac i Biagio Mazzone.

Izabran je i županijski odbor u sljedećem sastavu: Juraj Divjakinja, Valentino Klarić, Sandi Manestar, Bernarda Rubeša, Leo Šamanić, Iris Šoda, Tomislav Štimac, Kristian Volarić i Milan Vucelić.

Konvenciju su otvorili pozdravnim govorima Sanjin Matijević, predsjednik mjesnog odbora Kozala; Vuk Prica, dosadašnji predsjednik Foruma mladih SDP-a Primorsko-goranske županije te Vedran Kinkela, dosadašnji potpredsjednik Foruma mladih. Znakovito, konvenciju nije došao pozdraviti nitko od viđenijih članove stranke. Svog delegata nije poslao niti predsjednik županijskog SDP-a Zlatko Komadina.

Vidakovićev izbor je znak da su podjele u SDP-ovom podmlatku stvar prošlosti, a na Konvenciji su se moglo čuti sve glasnije kritike spram predsjednika stranke Davora Bernardića, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram