Povežite se s nama


Najlakše je biti navijač kad se dižu trofeji, slave titule i velike europske pobjede. Treba sada pokazati što znači biti pravi navijač i pružiti podršku voljenom klubu u kriznoj situaciji, rekao je Povh.

Samo nekoliko mjeseci nakon burne proslave dvostruke krune Bijeli su upali u rezultatsku krizu. No bez obzira na niz poraza, navijači momčadi nisu okrenuli leđa. Štoviše, okupili su se danas na posljednjem treningu uoči puta u Zagreb i utakmice s Lokomotivom dati im podršku, izvještava novinar Radio Rijeke Korado Vujnović.

Uvijek smo to radili kroz povijest, davali podršku kada klubu ne ide. Najlakše je biti navijač kad se dižu trofeji, slave titule i velike europske pobjede. Treba sada pokazati što znači biti pravi navijač i pružiti podršku voljenom klubu u kriznoj situaciji. Vidimo da kod igrača postoji želja, volja i da im je stalo i zato zaslužuju podršku, rekao je glasnogovornik Armade Denis Povh.

Na početku 20-minutnog “Armada ludila” vođa navijanja pozvao je 600-tinjak okupljenih na glasnu podršku i ignoriranje “jednog igrača zbog kojeg se ovo okupljanje ne smije pokvariti. Ako netko tom igraču ima nešto za reći, neka dođe sutra u 15 sati u Kranjčevićevu”.

Naravno, riječ je o Mariju Gavranoviću koji je u društvu Florentina Mateija cijelo vrijeme trčkarao izdvojen od momčadi uz sam rub igrališta.

Još su jednom navijači Rijeke dokazali svoju beskrajnu ljubav prema klubu za kojeg navijaju. S tribine je isijavala pozitivna energija, u trenutku kojem se klub našao, prijeko potrebna terapija, javlja Radio Rijeka.