Povežite se s nama

Turistička zajednica grada Opatije ove se godine pobrinula da Advent u tom gradu bude na višoj razini nego prethodnih godina, a sadržaja za sve posjetitelje definitivno neće nedostajati, pogotovo kako se budemo bližili samom Božiću.

Ovog vikenda zapaljena je prva adventska svijeća na velikom vijencu na fontani Slatina, započeo je božićni sajam u parku ispred umjetničkog paviljona Juraj Šporer, a uskoro se otvaraju i božićne kućice na tržnici, kao i klizalište na Ljetnoj pozornici.

Opatijski šarm i elegancija tijekom ovog Adventa će ići ruku pod ruku i s najnovijom tehnologijom. U parku sv. Jakov tako će se tijekom prosinca održati čak hologramski koncert Michaela Jacksona, a svakog petka, subote i nedjelje od 18 do 21 sat kolijevka hrvatskog turizma, poznata Villa Angiolina, poslužit će kao kulisa za spektakularni 3D Mapping.

Prvo prikazivanje 3D Mappinga održano je u nedjelju navečer i sve prisutne je oduševio, naročito one najmlađe. Da šestominutni program zaista izgleda vrlo atraktivno, možete se uvjeriti i sami u priloženoj amaterskoj snimci.