VIDEO: Riječka grupa Sillycons objavila fantastičnu pjesmu i spot “Morning Light”

sillycons_spot
Banner

Sillycons je alternativni rock bend iz Rijeke nastao 2013. godine. Trenutnu postavu benda čine: Dario Butković (vokal), Arijan Birkić (gitara, prateći vokal), Sanjin Perović (bas gitara), Armando Floričić (bubnjevi) i David Košara (klavijature). Pobjednici su Ri rock-a 2015. i Rovinj music festivala 2015, a nastupili su i na brojnim drugim natjecanjima i festivalima diljem zemlje poput HGF-a, O´rock festivala, St@rt festivala…

Sillycons teži žestokom i upečatljivom zvuku koji je mješavina raznih žanrova i utjecaja. Kombinacijom tvrdih rifova i nježnijih melodija bend pronalazi svoj zvuk i izražava emocije. Pjesme su na engleskom jeziku.

Ove godine snimljen je debitantski album koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Album je snimljen u studiju G.I.S. pod produkcijom Mateja Zeca i sastojat će se od devet pjesama. Bend je najavio album prvim singlom “It´s over”, a sada i drugim singlom popraćenim spotom, naziva „Morning Light“.

Spot je snimila mlada ekipe iz Rijeke; Mateo Jurčić (kamera,montaža), Dino Kos (scenarij) i glumica Katia Kuharić, a možete ga pogledati u nastavku: