Povežite se s nama

Vijesti

Više od 300 božićnih darova podijeljeno pacijentima u KBC-u Rijeka

Objavljeno

na
Više od 300 darova vrijednosti oko 14 500 kuna podijeljeno je pacijentima KBC-a Rijeka u okviru cjelodnevne donatorske akcije riječke udruge Srce za nju 22. prosinca 2022.

Akcija je započela u ranim jutarnjim satima i završava u kasnim večernjim satima jer je cilj bio podjela darova svim pacijentima, ženama i muškarcima, na odjelima Klinike za radioterapiju i onkologiju, kao i pacijenticama na Klinici za ginekologiju i porodništvo.

Udruga Srce za nju koja besplatno prevozi bolesne žene na bolničku terapiju, pobrinula se da svaki pacijent Dnevne bolnice poslije radioterapije i kemoterapije dobije prigodan dar, a dijelili su panettone, pince, orehnjače, makovnjače i lincere.

Na darovima se u ime KBC-a predstavnicima udruge zahvalila predstojnica Klinike za radioterapiju i onkologiju doc. dr. Ivana Mikolašević.

Svim pacijentima koji ostaju tijekom blagdana na bolničkom liječenju, predsjednica udruge Katarina Kukolj i članice dr. Darinka Periša, Ivana Kukolj i Maja Sulić uručile su prigodne poklon-vrećice koje sadrže majicu, šal, kozmetiku namijenjenu onkološkim pacijentima, ukrasnu maramu koja je ujedno četveroslojna maska, božićne čestitke koje su izradili učenici OŠ Škurinje i sitne kolače koje je donirao Lions klub Rijeka – Korzo.

Katarina Kukolj, u ime udruge, posebno se pritom zahvalila donatorima koji su pomogli u ovoj akciji među kojima su i susjedi iz Postojne u Sloveniji, Pekarna Jure, Vopex, PIK d. d. Rijeka, JGL Rijeka i Avene.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže