Povežite se s nama

Vijesti

Više od 70 izlagača na novom sajmu HoReCa Adria u Opatiji

Objavljeno

na
Sajam opreme za hotele, ugostiteljstvo i kuće za odmor HoReCa Adria održava se od četvrtka, 14. do subote, 16. listopada i predstavlja više od 70 izlagača i preko 250 vodećih brendova opreme za turističke objekte.

Nakon izazovne turističke godine i sezone koja je za mnoge bila iznad očekivanja, u Opatiji se i ove godine održava HoReCa Adria, sajam posvećen opremanju turističkih objekata, koji okuplja vodeće dobavljače i partnere za turistički sektor.

Kroz tri dana održavanja sajma svi hotelijeri, restorateri i ugostitelji, vlasnici apartmana, vila i kuća za odmor, imat će jedinstvenu priliku na jednome mjestu pronaći sve potrebno za opremanje svojih objekata, te uživo razgledati novitete koji stižu od vodećih europskih i svjetskih brendova.

– Nakon dugo vremena sajam HoReCa Adria je prva prilika za susret uživo svih ljudi koji se bave turizmom na Kvarneru, Istri ali i cijeloj Hrvatskoj s njihovim dobavljačima i poslovnim partnerima. Osim sklapanja poslova i dogovora za predstojeću sezonu, vjerujemo da će to biti dobra prilika i za susret s kolegama i prijateljima iz struke. Kroz sam izlagački program koji obuhvaća najbolje brendove u opremanju turističkih objekata, željeli smo prezentirati sve ono što je aktualno u svijetu, nove i moderne tehnologije i trendove – najavio je direktor sajma Adriano Požarić.

Izlagački program tako obuhvaća profesionalnu hotelsku i ugostiteljsku opremu, sitan inventar i potrošni materijal, namještaj za unutarnje i vanjske prostore, dekore i uređenje, tende i zaštitu od sunca, sredstva i alate za održavanje čistoće i higijene, kao i rezervacijske sustave te tehnološka rješenja usmjerena na optimizaciju poslovanja u turizmu. Ukratko, sve ono potrebno za opremanje ili renovaciju hotelske sobe, restorana ili kuhinje, uređenje interijera apartmana ili kuće za odmor.

Sajam je u četvrtak, 14. i petak, 15. listopada otvoren od 10 do 18 sati, a u subotu, 16. listopada od 10 do 16 sati. Ulaz na sajam je besplatan uz registraciju za poslovni posjet te omogućen svima uz predočenje COVID potvrde ili negativnog rezultata brzog antigenskog testa koji se može besplatno napraviti na licu mjesta.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram