Povežite se s nama

Vijesti

Vivoda o Kanalu Ri i Adventu: Ovakvih laži i javnih vratolomija se nebi ni Goebbels posramio

Objavljeno

na
Katastrofalni rezultati natječaja Grada Rijeke za Rijeka Advent, a zatim i prilično loši pokušaji medijskog spašavanja situacije, nastavljaju izazivati niz reakcija među građanima i lokalnim političarima. Pažnju svojim komentarom o aktualnoj situaciji privukao je gradski vijećnik Akcije mladih, Vedran Vivoda.

On nije propustio komentirati situaciju u kojoj Kanal Ri, koji i dalje postoji isključivo zahvaljujući ogromnim novčanim prihodima iz gradskog i županijskog proračuna, ističe kako Adventiranja kod Kazališta ove godine nema zbog vjetra i buke, što je daleko od prave istine.

Vivoda se ovom prilikom prisjetio lika i djela Reichovog ministra narodnog prosvjećenja i propagande.

“Ovakvih laži i javnih vratolomija se nebi ni Goebbels posramio. Razlog zašto nema Adventa kod kazališta je činjenica da se nitko nije javio na natječaj, a ne buka i vjetar što se jasno vidi iz Izvješća Povjerenstva za provedbu Javnog natječaja za davanje na korištenje površina javne namjene za postavljanje privremenih objekata za organiziranje manifestacija u povodu božićnih blagdana u sklopu kojih se organizira prigodna prodaja i ugostiteljstvo u 2023. godini”, istaknuo je Vivoda.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže