Povežite se s nama

Crna kronika

Vozaču na Kikovici policija u autu pronašla kilogram marihuane

Objavljeno

na
U kontroli prometa na autocesti A6 policijski službenici zatekli su 35-godišnjaka u osobnom vozilu u kojem je imao više od kilogram droge marihuane

Podnošenjem kaznene prijave protiv 35-godišnjeg hrvatskog državljanina za počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici II. policijske postaje Rijeka.

Riječ je o osumnjičeniku koga su prošlu večer, u četvrtak, 6. srpnja oko 22 sata, u kontroli prometa na autocesti A6 kod naplatnih postaja Kikovica, zaustavili policijski službenici dok je upravljao osobnim vozilom, registracijskih oznaka Nove Gradiške. Navedena droga mu je oduzeta, a osumnjičenik je uhićen i priveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, protiv 35-godišnjaka je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže