Povežite se s nama

Mozaik

Za potrebite Riječane ovog tjedna kuhale jake karnevalske snage

Objavljeno

na
Lijepa i pozitivna riječka priča – humanitarni projekt “Danas…za vas…!” svoj je nastavak zaživjela uključivanjem jakih karnevalskih snaga koje su se ujedinile u humanom zajedničkom cilju –  pripremanju obroka za beskućnike i potrebite. U Domu Crvenog križa na Pećinama, zajedno sa zaposlenicima ugostiteljskih djelatnosti Crvenog križa Rijeka, u pripremi obroka sudjelovala je doista krema karnevalskog svijeta ovog podneblja: meštar Riječkog karnevala SANDI, bivši meštri TONI (Anton Škrobonja) i BELI (Boris Radović) te opatijski Pusni gradonačelnik DULE (Duško Jeličić), a u kuhanje i pripreme su se punog srca uključile i kraljice Riječkog karnevala: aktualna MAJA BABIN, najdugovječnija DORA PILEPIĆ te bivša kraljica i meštrica rally-ja Pariz – Bakar STELLA PARIS. Cijelu sliku su vizualno i zvučno upotpunili BRGUJSKI ZVONČARI I GROBNIČKIH DONDOLAŠI te je ovo izdanje projekta doista bilo najšarenije. 

Ravnateljica Crvenog križa Rijeka dr. sc. PETRA ŠULJIĆ te voditelj projekta DAMJAN MILETIĆ prof. još su jednom naglasili važnost ovog projekta koji ima cilj senzibiliziranja javnosti i koji sa svakim svojim izdanjem ima velik odjek u javnosti. Potvrda tome je i uključivanje poslovnih subjekata u ovaj humanitarni projekt te je tako danas, u ime tvrtke PIK Rijeka, svoju donaciju od 300 kg tjestenine ravnateljici Crvenog križa Rijeka uručio predstavnik tvrtke IGOR BOROVAC.

Domaćini su veliku zahvalu uputili i medijima koji projekt prate i podržavaju od samog početka te tako uvelike daju svoj doprinos glavnom cilju cijele akcije. I, naravno, već su najavili kako se projekt nastavlja novim izdanjem o kojem će uskoro izvijestiti javnost.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram