Povežite se s nama

Mozaik

Za proslave iz snova pobrinut će se Medo s Kvarnera

Objavljeno

na

Ukoliko planirate poseban događaj poput rođendanske proslave, vjenčanja, krštenja, otkrivanje spola djeteta, djevojačke večeri ili iznenađenje nekom vama dragom, učinite to s našom maskotom Medo s Kvarnera, prvom luksuznom maskotom na ovom području.

Sa svojim mekanim krznom i presimpatičnim izgledom, naš medo je već nekoliko mjeseci hit na proslavama kod gostiju svih uzrasta.

Dolazi iz Rijeke i djeluje na cijelom području Primorsko-goranske županije, ali nije mu problem otputovati dalje.

Osim proslava, medo nudi jedinstveno i nezaboravno iskustvo za prilike iznenađenja, dostavlja cvijeće i poklone na kućni prag ili na određenu lokaciju vašim voljenima.

Angažman naše maskote realiziramo u ambijentu vašeg doma, restoranu, igraonici, noćnim klubovima, te je važno naglasiti da se naša maskota prilagođava svakoj prigodi.

Možete birati između svečanog odijela sa šeširom i rozu ili plavu mašnu koje odgovaraju stilu vašeg događanja.

Dozvolite nam da budemo dio vašeg posebnog dana i da svojom pojavom napravimo nezaboravnu atmosferu.

Za informacije i dogovor o najmu Mede S Kvarnera nazovite kontakt broj 095 859 8829, a sve novosti pratite na Instagramu: @medo_s_kvarnera ili na Facebook stranici: Medo S Kvarnera.

(promo)
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže