Povežite se s nama

Sport

Zamećani savladali ekipu Umaga i osvojili nova dva boda

Objavljeno

naJučer su na parketu Centra Zamet u sklopu 6. kolaPaket 24 Premijer lige Zamećani dočekali ekipu Umagai osvojili nova dva boda.

Već u samom startu utakmice rukometaši RK Zametkrenuli su vrlo odlučno i utakmicu otvorili s četiriuzastopna pogotka (Njegovan, Martinović, Načinović).Iako Umag nastoji održati malu razliku, pred kraj prvogpoluvremena Zamet s čak pet uzastopnih pogodaka odkojih dva daje Šehić, dva Zarev i jedan Martinović, bježiUmagu na čak sedam golova razlike. Umag do krajapoluvremena ne uspijeva smanjiti razliku pa se napredah ide s rezultatom 18:12 u korist domaćina.

Ni drugo poluvrijeme nije donijelo preokret, iako Umaguspijeva do 33. minute smanjiti razliku, Zamećaniponovno uzvraćaju napadom i postaje evidentno da ćegosti teško doći do izjednačenja.

Utakmica je završila rezultatom 33:26 u korist Zameta, a kod domaćina su se istaknuli Nikola Njegovan s osampogodaka, Vanja Šehić sa šest pogodaka te VeronNačinović s pet, dok je Marin Sorić imao 13 obrana. KodUmaga Ivan Majić postigao je šest pogodaka, a FilipGlavaš i Igor Vujić pet pogodaka.

Uoči samog početka utakmice održana je mala svečanost. Naime, INA – industrija nafte je već dugi nizgodina glavni pokrovitelj Zametove rukometne škole pod nazivom R-INA akademija. Prije 9 godina potpisan je ugovor koji traje sve do danas, a nastavit će se i u ovojsezoni. U tim godinama Zametovi su mladi igračipostizali respektabilne rezultate, osvajali su naslovedržavnih prvaka, osvajali srebrne i brončane medalje nazavršnicama državnih prvenstava, a upravo igrači kojisu prošli R-INA akademiju danas su standardni članovi1. ekipe RK Zamet, a neki od njih su i članovi juniorskereprezentacije Hrvatske.

Treneri u R-INA akademiji su i legendarni Zametoviigrači Marin Miškovićbivši trener 1. ekipe RK Zamet, Mateo Hrvatinbivši hrvatski reprezentativac i Milan Uzelacdugogodišnji Zametov kapetan. Osim njih s mladim nadama treniraju i treneri Erstić, Saršon, Lisica, Skokandić, Sardelić i Novaković.

Gospodinu Ivanu Krešiću članu uprave INA-e koji je u ovom projektu prisutan od prvoga dana, a koji je unazadnekoliko godina i sam bio član uprave Zameta, članoviupravepredsjednik Vedran Devčić, direktor Vedran Babić i team manager Boris Konjuh uručili su znakzahvale na dugogodišnjoj suradnji.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram