Povežite se s nama

Sport

Zamet u subotu dočekuje ekipu Rudara

Objavljeno

na
Pred rukometašima Zameta je prva domaća utakmica nove sezone u sklopu 3. kola Paket24 Premijer lige Zamećani će dočekati ekipu Rudara iz Ruda koja je u proteklom kolu savladala ekipu Dubrave od koje su Zamećani poraženi u 1. kolu.

Mateo Hrvatin – trener RK Zamet:
”U prvoj domaćoj utakmici igramo protiv ekipe koja je već dugo na okupu i koja ima nekoliko zaista dobrih pojedinaca. Ovaj tjedan smo radili puno na obrambenim zadacima i tu imamo još puno prostora za napredak. Siguran sam da ćemo u subotu na teren izaći čvršći nego u prve dvije utakmice s više agresivnosti. Ne razmišljam o ničem drugom nego da uz pravi pristup uzmemo dva boda što se naravno od nas i očekuje”.

Nikola Njegovan – igrač RK Zamet:
”Dočekali smo i prvu domaću utakmicu nakon dva gostovanja. Na domaćem parketu moramo pokazati da nikome neće biti lako igrati na Zametu. Svakako moramo biti čvrsti u obrani i smanjiti broj primljenih golova te držati gustoću u sredini obrane. Vjerujem da ćemo imati visok tempo cijelu utakmicu te doći do 2 važna boda”.

Utakmica 3. kola Paket24 Premijer lige igra se u subotu, 24.09. s početkom u 19.00 h u Centru Zamet. Utakmicu sude najbolji svjetski suci Matija Gubica i Boris Milošević.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram