Povežite se s nama

Crna kronika

Zapalio se autobus Autotroleja na Sušaku

Objavljeno

na
Na autobusnoj stanici koja se nalazi u neposrednoj blizini KBC-a Sušak u ponedjeljak nešto prije 17 sati došlo je do požara na autobusu Autotroleja.

Radi se o novom autobusu s pogonom na plin, a vatrogasci su vrlo brzo reagirali te su na mjesto požara stigli za svega nekoliko minuta.

bus-pozar2Prema prvim informacijama, ozlijeđenih srećom ipak nema, ali je nastala prilično velika materijalna šteta.

Građane je ovaj događaj očekivano iznimno neugodno iznenadio, a neki od njih postavljaju i pitanje što da se dogodila nekakva veća tragedija, odnosno da je došlo baš do eksplozije. “Iskreno, strah me kad ovo vidim. Prošle godine sam imala priliku uživo vidjeti kako gori autobus Autotroleja blizu Marinića. Djeca taj događaj još i danas prepričavaju. Pitanje je koliko je sigurno voziti se Autotrolejevim autobusima”, glasi komentar jedne čitateljice portala Fiuman.hr.

Više informacija o ovom nemilom događaju trebalo bi biti poznato u ponedjeljak navečer ili utorak ujutro kad će se o cijelom slučaju oglasiti i policija.

Foto: Teo Wruss i Vladimir Marušić

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže