Povežite se s nama

Mozaik

Započela pretprodaja ulaznica za Doru u Opatiji

Objavljeno

na

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

Početak 2019. godine u Opatiji definitivno će biti u znaku velikog povratka Dore koja se u taj grad vraća nakon izbivanja od gotovo čak deset godina. Sportska dvorana “Marino Cvetković” ugostit će izbor hrvatske pjesme za Eurosong, a to je već dulje vrijeme i velika želja brojnih građana i ljubitelja tog europskog izbora najbolje pjesme s obzirom na to da se dosadašnji izbori žirija nisu baš ostvarivali najbolje plasmane.

Dora će se u Opatiji održati 16. veljače 2019. godine, a s početkom godine započela je i pretprodaja ulaznica po popularnoj cijeni od 50 kuna za slobodno sjedenje na tribini.

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Festivala Opatija, putem sustava MojeKarte te na svim njihovim prodajnim mjestima. U slučaju da do dana održavanja Dore određeni broj ulaznica ostane u prodaji, one će se moći kupiti na ulazu u dvoranu “Marino Cvetković”.

Te večeri će se gledateljima, publici i članovima žirija predstaviti 16 novih pjesama koje su prošle na natječaju HRT-a. Pobjednika će, u omjeru 50% : 50%, birati publika i stručni ocjenjivački sud. U slučaju izjednačenog rezultata, odlučujući će glas imati publika.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram