Povežite se s nama

Mozaik

Započela prodaja humanitarnog kalendara Riječki dečki

Objavljeno

na


U adventskoj kućici postavljenoj na Korzu ispred zgrade Radio Rijeke započela je humanitarna akcija prodaje kalendara Riječki dečki.

Početku prodaje prisustvovali su zamjenici gradonačelnika Rijeke Marko Filipović i Nikola Ivaniš te predsjednik Gradskog vijeća Grada Rijeke Andrej Poropat, koji su se kupovinom kalendara odazvali akciji prikupljanja sredstava za Odjel za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice na Kantridi.

Za ovogodišnje, 23. izdanje kalendara odabrani su Riječki dečki koji su ukrasili svoje tijelo tetovažama, a motivi kojima su iscrtali svoje tijelo su razni, baš kao i razlozi zbog kojih su se odlučili na tetoviranje – neke je na tetovaže potakla ljubav, putovanja ili pak fascinacija dalekim zemljama… Jednome od njih je tetoviranje posao i hobi.

Pozivu da stanu pred objektiv fotoaparata rado su se odazvali Marko Kovačić, Feriz Aliu, Dan Kulišić, Antonio Dukić, Dino Sušanj, Nikola Kaić, Roni Brmalj, Domagoj Dinter, Strahimir Lalić, Juraj Krušlin Kruška, Matko Karninčić, Massimiliano Paladin Massi, a fotografije su nastale na poznatim lokacijama Rijeke i okolice, na Delti, Molo Longu, u kavani Grad, u Atletskoj dvorani na Kantridi, u Harteri, u prostoru XXL fitnessa, ispred Kazališta, na Preluku, Žurkovu…

Još jednom odličnom kalendaru pridonijelo je znanje i vještina fotografa Filipa Gržinčića, Dalibore Bijelić, Hrvoja Skočića, Kristijana Radeka i Vladimira Mudrovčića Mudrog.

Najnovije izdanje humanitarnog kalendara Riječki dečki, iza čije ukupne produkcije i prodaje od samog početka stoji agencija Libra, tiskat će se u limitiranom izdanju od 500 primjeraka, a cijena je standardnih 45 kuna.

Humanitarni kalendar se prodaje danas, 7. prosinca te u utorak, 18. prosinca od 9 do 20,30 sati na štandu na Korzu, na adresi humanitarne udruge „Riječki dečki“, Veslarska 8, 3. kat (Libra), svakim radnim danom od 8,30 – 16,30 sati te putem Facebook stranice Riječki dečki.

Grad Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram