Povežite se s nama

Vijesti

Započeli radovi na uređenju Labinske ulice na Kantridi zbog kompleksa RIO

Objavljeno

na

Kompleks Rio (foto: Kelvis / skyscrapercity)Riječ je o radovima na rekonstrukciji i nadogradnji, odnosno proširenju dijela Labinske ulice. Radovima će se formirati i raskrižje s dodatnim trakom za vozila koja skreću u lijevo čime će se poboljšati i dodatno osigurati uvjeti za sigurno odvijanje prometa.

Radovi na rekonstrukciji dijela Labinske ulice, u dužini od 230 metara, obuhvatit će postavljanje trase, izradu kolničke konstrukcije, uređenje raskrižja, uređenje sustava oborinske odvodnje, izmještanje i uređenje autobusnih stajališta, izgradnju nogostupa, postavljanje prometne opreme i signalizacije, uređenje pokosa usjeka i nasipa te izgradnju nove nerazvrstane prometnice u ukupnoj dužini od 66 metara

Radovi na rekonstrukciji i izgradnji dijela Labinske ulice vrijedni su 3.206.370,86 kn. Radove izvodi GP Krk, nadzor radova vrši Techcon plan d.o.o., a predviđeno vrijeme trajanja radova je 5 mjeseci.

Tijekom izvođenja radova dolazit će do privremene preregulacije prometa o čemu će građani biti pravovremeno obavješteni.

Također, u sklopu rekonstrukcije Labinske ulice Energo d.o.o. će izvoditi radove na izgradnji plinovoda ukupne duljine od 300 metara. Novi plinovod će se na križanju Creske ulice i ulice Marina Jakominića spojiti na postojeći distributivni plinovod koji prolazi Creskom ulicom.

Vodovod i kanalizacija d.o.o. će u sklopu rekonstrukcije Labinske ulice izgraditi sanitarni kolektor u duljini od 65 m koji čini spoj buduće sanitarne kanalizacije zone B stambeno-poslovnog kompleksa RIO s postojećim sustavom javne odvodnje.

Podsjetimo, novi stambeno-poslovni kompleks RIO sastoji se od dvije podrumske garažne etaže, trgovačkog centra u prizemlju te tri zgrade s ukupno 273 stana od čega je 150 stanova površine do 60m2, 111 stanova je površine od 60 do 100m2 dok 12 stanova ima površinu od preko 100m2.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže