Povežite se s nama

Vijesti

Započeli radovi u Zvonimirovoj, do srpnja zatvoren južni izlaz iz ZTC-a

Objavljeno

naObavijest o početku radova u Zvonimirovoj ulici u sklopu EU projekta “Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka”

Obavještavamo vas da su danas započeli radovi na III. Fazi radova u Zvonimirovoj ulici u sklopu EU projekta “Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka”. Ova faza obuhvaća izgradnju transportnih kanalizacijskih kolektora i rekonstrukciju vodovoda.

Tijekom radova, bit će zauzete dvije južne prometne trake za potrebe izvođenja radova, dok će se promet odvijati obostrano u dva sjeverna prometna traka.

Planirani završetak radova je 1. srpnja 2024. Molimo sve sudionike u prometu za razumijevanje i suradnju tijekom ovog razdoblja. Napominjemo da će južni izlaz iz ZTC-a biti zatvoren tijekom navedenog razdoblja.

Hvala vam na suradnji i strpljenju, poručuju iz KD VIK.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže