Povežite se s nama

Mozaik

Započinje ugostiteljski prosinac uz “Kostrensku putovnicu”

Objavljeno

na
Kraj kalendarske godine tradicionalno se obilježava brojnim adventskim događanjima diljem svijeta, pa je tako i na Kvarneru, gdje će se Advent slaviti na brojne načine. Jedan od svakako drugačijih pristupa, a sukladan vremenima u kojima živimo, obilježit će Kostrenu u kojoj Općina Kostrena i TZ Općine Kostrena, pod pokroviteljstvim INA-e i Dezinsekcije, pripremaju “Ugostiteljski prosinac 2021” – manifestaciju koja obuhvaća deset kostrenskih ugostitelja koji su se uključili u ovu zanimljivu priču.

A ona započinje već 1. prosinca kada će, u ugostiteljskim objektima koji sudjeluju u manifestaciji, svaki posjetitelj moći preuzeti jedinstvenu “KOSTRENSKU PUTOVNICU” – “dokument” koji svakome tko ga posjeduje omogućuje da tijekom cijelog prosinca, tijekom posjeta navedenim ugostiteljskim objektima, za svoju konzumaciju dobije pečat u putovnicu te nakon sakupljenih svih deset pečata preuzme svoju nagradu – poseban kostrenski suvenir by Zigman, suvenir kojeg je izradio svjetski poznat kostrenski dizajner.

Uz svoju redovitu ponudu, kostrenski su se ugostitelji potrudili ponuditi i po jednu ponudu po promotivnoj cijeni te će se tako moći kušati:

1. RESTORAN PIZZERIA ANIĆ – kupus i kobasice

2. ME GUSTA BEACH FOOD & BAR – Koktel Snjeguljica

3. QUORUM GARDEN KOSTRENA – Ruby topla čokolada

4. TAVERNA VIDIKOVAC – štrudla od jabuka

5. CAFFE BAR POD PLOČOM – kuhani teranino

6. CAFFE BAR INBOX – kuhano vino

7. CAFFE BAR LIBAR – Libar kuhano vino

8. CAFFE BAR VAL – Pink gin (Aura Karbun)

9. PIZZERIA SAVANNAH – Golden burger

10. KONOBA MORE – fritule

Za bilo koju konzumaciju u navedenim objektima posjetitelj će dobiti pečat, a u desetom objektu kojeg posjeti i nakon ostvarene konzumacije dobit će posljednji pečat te će svoju “Kostrensku putovnicu” zamijeniti za nagradu.

Manifestacija traje od 1. do 31. prosinca i za vjerovati je da će i ona biti razlogom više za posjet Kostreni, mjestu kojeg vole pohoditi svi željni ugodne šetnje, dobre ugostiteljske ponude i uživanja u brojnim sadržajima. “Ugostiteljski prosinac 2021” će tako biti jedan od sadržaja koje će Kostrena ponuditi tijekom Adventa, vjerujemo na zadovoljstvo brojnih posjetitelja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram