Povežite se s nama

Vijesti

“Zašto se ne kažnjava nepropisno parkiranje kod bazena na Kantridi?”

Objavljeno

na
Gradski vijećnik Duško Milovanović pisanim je putem uputio vijećničko pitanje gradskim službama kako bi ukazao na problem nepropisnog parkiranja kod bazena na Kantridi.

“U prilogu slike svakodnevnog parkiranja osobnih vozila na dijelu kompleksa koji nije namijenjen za parkiranje. U neposrednoj blizini se nalazi garaža u kojoj je raspoloživ veliki broj parkirališnih mjesta.

Zamolio bih informaciju tko je dao suglasnost i na temelju kojeg akta se osobna vozila parkiraju unutar pješačke zone.

Također, ponovno bih predložio da se sankcioniraju barem vozila koja se parkiraju ispred samog ulaza u garažu. Nedopustivo je da nepropisno parkirana vozila ometaju ulaz u garažu s u kojoj se ista po popularnim cijenama mogu parkirati. Dakle, osim što ometaju ulazak, utječu i na prihode društva koje upravlja garažom, a grad ništa ne poduzima po tom pitanju”, ističe Milovanović.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže