Povežite se s nama

Vijesti

Zavodu za pulmologiju KBC-a Rijeka donirana četiri kreveta s opremom

Objavljeno

na
Zavodu za pulmologiju Klinike za internu medicinu KBC-a Rijeka uručena je donacija namjenskog namještaja. Tvrtka Bauerfeind d.o.o. darovala je četiri bolesnička kreveta za standardnu njegu s pripadajućim noćnim ormarićima i preklopnim stolićima.

Ova donacija u iznosu od 5700 eura pridonijet će boljoj funkcionalnosti prostora te će podići kvalitetu uvjeta liječenja pulmoloških bolesnika.

Vrijednu opremu u ime tvrtke donatora uručila je predstavnica Željka Ugrina, a na donaciji su zahvalile izv. prof. dr. Ljiljana Bulat Kardum, pročelnica Zavoda za pulmologiju, Sanja Horvat, glavna sestra Zavoda i Vesna Cvitkušić, glavna sestra Odjela za akutne bolesti pluća.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram