Povežite se s nama

Vijesti

Zbog radova u Adamićevoj uži centar Rijeke u utorak bez vode

Objavljeno

na


U utorak 16. travnja 2024. zbog radova na vodno-komunalnoj infrastrukturi u  Adamićevoj ulici doći će do višesatnog prekida prekida u vodoopskrbi. Bez vode od 9 – 15 sati bit će adrese: Riva 6, Korzo 15, Adamićeva 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, Uljarska 1, 2, 3, 4.

Tijekom prekida u vodoopskrbi, korisnici će se moći opskrbiti vodom putem autocisterne u Henckeovoj ulici.

Savjetujemo korisnike da se unaprijed pripreme za prekid u isporuci vode opskrbom dovoljnih količina vode.
Popis ulica i vremensko razdoblje u kojem će se privremeno prekinuti isporuka vode bit će dostupan i na internetskim stranicama RCC Infocentra https://info.rijekacitycard.hr/hr/obavijesti te na stranicama https://vikinfo.hr/.

KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. kao investitor radova u Adamićevoj ulici, zajedno s izvođačem radova na terenu, uložit će maksimalan trud u organizaciju kako bi radovi prošli što brže i učinkovitije.

Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, korisnike savjetujemo da se voda pusti da istječe dok se ne razbistri.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže