Povežite se s nama

Vijesti

Želite novac za energetsku obnovu?

Objavljeno

na



U utorak 17. veljače, u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, s početkom u 18 sati bit će održana javna tribina na temu projekata energetske učinkovitosti u zgradama i obiteljskim kućama i drugih programa, u okviru kojih se može ostvariti sufinanciranje iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Na tribini će govoriti ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović, direktor Fonda Sven Müller i suradnici, koji će biti na raspolaganju za pitanja građana.

Energetskom obnovom vašeg doma možete uštedjeti od 30 do 60% na režijama, povećati udobnost stanovanja i ujedno čuvati okoliš. Znate li da za takvu obnovu vaše kuće ili zgrade možete dobiti bespovratna sredstva?

Osim energetske obnove kuća i zgrada za građane će biti dostupna sredstva za brojne druge programe, poput sufinanciranja nabave energetski učinkovitijih vozila i kućanskih uređaja, a sve te informacije bit će dostupne na tribini za građane koja će se održati u utorak 17. veljače 2015. u Gradskoj vijećnici na adresi Korzo 16 u Rijeci, s početkom u 18 sati.

Grad Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram