Povežite se s nama

Mozaik

Željko Joksimović u srpnju na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Objavljeno

na
Jedan od najpopularnijih izvođača u regiji, Željko Joksimović, nastupit će ovog ljeta u Opatiji. Koncert će se održati 24. srpnja na Ljetnoj pozornici, a organizator je Festival Opatija koji je koncert najavio na svojoj službenoj Facebook stranici. Prenosimo priopćenje:

“Nakon Zdravka Čolića, još jedan miljenik ženske publike ovog ljeta stiže na Ljetnu pozornicu u Opatiji! Rezervirajte 24. srpnja za koncert Željka Joksimovića! Ulaznice od danas možete pronaći na svim prodajnim mjestima sustava mojekarte.hr kao i online na https://bit.ly/2RlmFHH. Više informacija potražite na www.festivalopatija.hr”, stoji u objavi Festivala Opatija.

Nije uopće upitno da će Ljetna pozornica biti puna, stoga osigurajte svoje ulaznice na vrijeme.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže