Povežite se s nama

Fakultetski odbor svih studenata Medicinskog fakulteta u Rijeci ovog petka organizirao je veliki party na otvorenom za sve koji studiraju medicinu u Rijeci, ali i druge željne dobre zabave. Party pod nazivom “Krvavica 2017” privukao je mnogo posjetitelja, a sve se održavalo na parkiralištu iza glavne zgrade fakulteta.

Dok su se neki te noći vrlo dobro zabavili, bilo je i onih koji do ranih jutarnjih sati zbog poprilične buke nisu mogli zaspati, o čemu ovog vikenda izvještava portal KIGO.

“U Rijeci se noćas dogodilo ono što se vjerojatno ne može dogoditi niti u jednom gradu gdje vladaju normalni političari. Vojko Obersnel i njegov SDP dopustili su da ogromon broj Riječana ne može niti oka sklopiti, jer su dopustili da se dernek Medicinskog fakulteta pod imenom “Krvavica” održi na parkiralištu Medicinskog fakulteta i to s jakim zvučnicima okrenutim prema najvećem stambenom naselju Rastočine.

Glazba je tresla stakla velikog djela Rijeke sve do kojih četiri sata ujutro, a bespomoćni i ljuti građani su zvali Prvu policijsku postaju u Rijeci i redakciju KIGO.hr.

Prvu policijsku postaju nazvali smo i mi da vidimo o čemu se radi i je li skup prijavljen, a policijski službenik nam je potvrdio da je imao mnoge pritužbe od ljutih Riječana, no da oni ne mogu ništa jer je Obersnel dopustio da se ovaj glasni dernek održi pošto poto, taman nitko ne spavao u pola Rijeke.

Građani se s pravom pitaju zašto se ovakve manifestacije ne održavaju u mjestima prilagođenim za glasne koncerte poput zgrade Exportdrva, Hartere, Palacha ili negdje gdje je manje ljudi”, piše KIGO.