Povežite se s nama

Vijesti

Zračna luka Rijeka u studenom prosječno imala 22 putnika dnevno

Objavljeno

na
Zračna luka Rijeka tijekom 2023. godine definitivno će imati manje putnika u usporedbi s prethodnom godinom, a nažalost ni najave već sada za 2024. godinu ne izgledaju pozitivno s obzirom na to da je više avio linija otkazano, nego što je novih najavljeno.

Ovih dana objavili su su statistiku kad je u pitanju broj putnika u studenom ove godine, a njih je tijekom 30 dana bilo svega 677, odnosno dnevno u prosjeku 22 putnika. Radi se o padu od približno 30 posto u usporedbi s prethodnom godinom.

Iz Rijeke tijekom zimskog razdoblja moguće je letjeti samo na par destinacija.

Jedini napredak ove zime je ostvaren kod usluge parkiranja zrakoplova tijekom zimskog razdoblja. Na otoku Krku tako su na zimovanju trenutno četiri Airbusa A320 Avion Expressa i dva Boeinga 737-800 ETF-a.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže