Povežite se s nama

Opatija će ovog ljeta nakon dugog niza godina na svojoj Ljetnoj pozornici ponovno ugostiti jedan veliki koncert svjetski poznatog glazbenika. Danas je potvrđeno kako će 17. srpnja 2018. godine koncert u Opatiji održati popularni Zucchero u sklopu svoje “Wanted” turneje.

Opatijska publika nakon deset godina iznova će imati prilike uživati u hitovima Baila Morena, Senza Una Donna, Diavolo in me, Partigiano Reggiano i mnogim drugim skladbama svjetski popularnog Zucchera.

Glazbena karijera Zucchera je impozantna. Milijuni prodanih primjeraka, hitovi koji su dominirali glazbenim ljestvicama, nastupi s najboljim svjetskim glazbenicima poput Joa Cockera, Erica Claptona, Stinga, Pavarottija i mnogih drugih.

Svjetska turneja posvećena je nedavno objavljenoj kompilaciji „Wanted“ (3 CD i 1 DVD) koja obuhvaća više od 30 godina izuzetno uspješnog glazbenog rada Zucchera, a kojeg će ovog ljeta posjetitelji Opatije i Ljetne pozornice imati prilike osjetiti, navode organizatori.

Koncert se održava 17.7.2018. na Ljetnoj pozornici u Opatiji s početkom u 21:30 sati u organizaciji ustanove Festival Opatija. Ulaznice će biti u pretprodaji od 19. ožujka putem sustava MojeKarte.hr po cijeni od 200 kuna, a na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 300 kuna.