Povežite se s namaOpatija će ovog ljeta nakon dugog niza godina na svojoj Ljetnoj pozornici ponovno ugostiti jedan veliki koncert svjetski poznatog glazbenika. Danas je potvrđeno kako će 17. srpnja 2018. godine koncert u Opatiji održati popularni Zucchero u sklopu svoje “Wanted” turneje.

Opatijska publika nakon deset godina iznova će imati prilike uživati u hitovima Baila Morena, Senza Una Donna, Diavolo in me, Partigiano Reggiano i mnogim drugim skladbama svjetski popularnog Zucchera.

Glazbena karijera Zucchera je impozantna. Milijuni prodanih primjeraka, hitovi koji su dominirali glazbenim ljestvicama, nastupi s najboljim svjetskim glazbenicima poput Joa Cockera, Erica Claptona, Stinga, Pavarottija i mnogih drugih.

Svjetska turneja posvećena je nedavno objavljenoj kompilaciji „Wanted“ (3 CD i 1 DVD) koja obuhvaća više od 30 godina izuzetno uspješnog glazbenog rada Zucchera, a kojeg će ovog ljeta posjetitelji Opatije i Ljetne pozornice imati prilike osjetiti, navode organizatori.

Koncert se održava 17.7.2018. na Ljetnoj pozornici u Opatiji s početkom u 21:30 sati u organizaciji ustanove Festival Opatija. Ulaznice će biti u pretprodaji od 19. ožujka putem sustava MojeKarte.hr po cijeni od 200 kuna, a na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 300 kuna.