Povežite se s nama

Vijesti

Župan Komadina uputio telegram sućuti veleposlaniku Republike Turske u RH

Objavljeno

na
Župan Zlatko Komadina u povodu katastrofalnog potresa koji je pogodio Tursku uputio je telegram sućuti veleposlaniku Republike Turske u RH Nj.E Yavuzu Selimu Kiranu  u kojem izražava žaljenje zbog ogromne tragedi je koja je zadesila turski narod:

Vaša ekselencijo, poštovani gospodine Veleposlaniče, u povodu velike tragedije koja je zadesila Vašu zemlju, razornog potresa  s ogromnim ljudskim i materijalnim žrtvama, Vama, cijelom turskom narodu kao i obiteljima stradalih, u ime svih stanovnika Primorsko-goranske županije i svoje osobno, upućujem izraze duboke sućuti.

Osjećamo veliku tugu i iskrenu solidarnost s Vašim narodom u ovim strahovito teškim okolnostima uz želju za brzim oporavkom stradalih i unesrećenih.  Vjerujem da će se Europa i svijet solidarizirati i  pružiti pomoć  Republici Turskoj  i  turskom narodu na ublažavanju strašnih posljedica ovog katastrofalnog potresa.

Primite izraze mojeg osobitog poštovanja,

Župan Zlatko Komadina

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram