Povežite se s nama

Vijesti

Župan Komadina uputio telegram sućuti veleposlaniku Republike Turske u RH

Objavljeno

na


Župan Zlatko Komadina u povodu katastrofalnog potresa koji je pogodio Tursku uputio je telegram sućuti veleposlaniku Republike Turske u RH Nj.E Yavuzu Selimu Kiranu  u kojem izražava žaljenje zbog ogromne tragedi je koja je zadesila turski narod:

Vaša ekselencijo, poštovani gospodine Veleposlaniče, u povodu velike tragedije koja je zadesila Vašu zemlju, razornog potresa  s ogromnim ljudskim i materijalnim žrtvama, Vama, cijelom turskom narodu kao i obiteljima stradalih, u ime svih stanovnika Primorsko-goranske županije i svoje osobno, upućujem izraze duboke sućuti.

Osjećamo veliku tugu i iskrenu solidarnost s Vašim narodom u ovim strahovito teškim okolnostima uz želju za brzim oporavkom stradalih i unesrećenih.  Vjerujem da će se Europa i svijet solidarizirati i  pružiti pomoć  Republici Turskoj  i  turskom narodu na ublažavanju strašnih posljedica ovog katastrofalnog potresa.

Primite izraze mojeg osobitog poštovanja,

Župan Zlatko Komadina

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže