Povežite se s nama

Vijesti

Županijska pročelnica posjetila Državnu intervencijsku postrojbu civilne zaštite Rijeka

Objavljeno

na


Povodom obilježavanja Međunarodnog dana civilne zaštite, pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Ermina Duraj sa suradnicima posjetila je zonsko spremište i bazu Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Rijeka.

Pročelnica Duraj zahvalila je pripadnicima postrojbe na svim intervencijama i aktivnostima koje su odradili u protekloj godini te naglasila da Županija izuzetno cijeni i prati sve aktivnosti ove postrojbe, u Hrvatskoj i izvan nje. Posebno je važno naglasiti ulogu članova Postrojbe nakon potresa na Banovini, kao i pomoć u Turskoj koju je prije točno godinu dana pogodio najveći potres u modernoj povijesti te države, istaknula je Duraj.

Voditelj Državne intervencijske postrojbe Siniša Badovinac zahvalio je Županiji na suradnji i na financijskoj pomoći udruzi eRIpio u kojoj su članovi većina pripadnika Državne intervencijske postrojbe.

Obilasku baze Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Rijeka pridružio se i Bashkim Enesi, počasni konzul Albanije gdje su prije četiri godine u akcijama spašavanja nakon razornog potresa, zajedno s kolegama iz Stožera CZ RH, sudjelovala i četiri člana Državne intervencijske postrojbe CZ-a RH iz Primorsko-goranske županije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže