Povežite se s nama

Vijesti

112 služba primila prijave da se Autotrolej ne pridržava uputa

Objavljeno

na


Javni gradski prijevoz proteklih nekoliko tjedana funkcionira tek u minimalnom opsegu kako bi se dijelu građanstva omogućio odlazak na radno mjesto i povratak kući, a svjedočimo da se svakih nekoliko dana uvode izmjene.

Potonje u konačnici i nije potpuno loše, pošto se rute i vozni redovi pokušavaju što je više moguće prilagoditi stvarnim potrebama, no čini se da u praksi ipak ne funkcionira striktna odluka da su izvanredne linije Autotroleja namijenjene isključivo radnicima, već ih u znatnijoj mjeri koriste i umirovljenici.

Centar 112 zbog toga je ovih dana primio više prijava da se Autotrolej ne pridržava uputa koje je dao Nacionalni stožer, a komentirao je to i načelnik Županijskog stožera.

“Onaj tko pruža uslugu zna kako to mora raditi. Komunalne službe i djelatnici Civilne zaštite tu moraju reagirati, policija bi pritom trebala biti zadnja u nizu ako bude potrebno. Putnike je jednostavno provjeriti, kod ulaza mora biti kontrola njihovog broja da se ne ugrožava zdravlje ljudi. Upoznati smo s time da je na broj 112 došlo više upita i vjerujem da će se to regulirati tijekom dana”, poručio je Marko Boras Mandić.

Portal Fiuman još jutros prije 10 sati je poslao upit Autotroleju upravo o načinu na koji se funkcionira posljednjih tjedana te koliko se putnika koristi trenutno javnim gradskim prijevozom. Njihove odgovore objavit ćemo odmah po zaprimanju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram